Blog

Nu terug heerlijke marsepein


De sint is weer in aantocht. In deze periode hebben we dan wel eens zin in iets lekkers.  Ik heb deze namiddag alvast enkele kilo's amandelen gemalen (jaja met de hand!)
Een zeer belangrijk onderdeel voor onze lekkernij!!!! Dit heb ik vervolgens gemengd met rijststroop (dus gene suiker!) en vanille of sinaasappel. Zo krijg je heerlijke marsepein.

21 en 22 december op ROB

'De kers naast de taart' is uitgenodigd voor een interview op ROB.  Hilde Geens wil in haar programma Coctail aanhalen dat kerstmis en  Nieuwjaar ook gezonder kan.  We promoten graag de gezonde alternatieve suikers zoals honing, agave, ahorn, gedroogde vruchten enzo.  Het kan inderdaad ook anders!
Het interview zal worden uitgezonden op 21 en 22 december.  Allen kijken dus!!!

Bruidstaart

Ja inderdaad!
Wij kregen de vraag een glutenvrije bruidstaart te verzorgen. Uiteraard willen we de mensen met trouwplannen ook in de watten leggen! Bij ons kan u  dus een glutenvrije en/of lactosevrije bruidstaart te bestellen. Uiteraard is dit gezonder voor al uw gasten! Alle ingrediënten zijn makkelijker te verteren en dus beter voor de spijsvertering.  Bovendien zijn onze taartjes biologisch en bevatten geen geraffineerde suikers! Dus als u naar een gezonder alternatief op zoekt bent, bent u aan het juiste adres.

© Copyright 2011-2020 kersnaastdetaart.be - puntenkomma.be - juwelen-enzo.com - cellobouw.com
`